Airwolf ECO légtisztító 70 m3 VÍRUS ELLENI csomag bahamakék (24 990 Ft)

Airwolf ECO légtisztító 70 m3 VÍRUS ELLENI csomag bahamakék
Airwolf ECO légtisztító 70 m3 VÍRUS ELLENI csomag bahamakék

24 990 Ft 

Az Airwolf légtisztító hatékonyan veszi fel a harcot a levegőben terjengő (vírusokkal, baktériumokkal, allergizáló anyagokkal, atkákkal és kellemetlen szagokkal szemben). Hatása azonnal érezhető.

A készülékbe beszerelésre került egy UV-fényforrás, ami a hangulatos világításon kívül a légfertőtlenítés további hatékonyságának növelésére szolgál. Segítségével tisztán a légtisztítót és ezáltal környezetét is, ugyanis az UV fény elpusztítja a levegőben keringő mikroorganizmusokat. 

A levegőfertőtlenítő adalékot használva, a baktérium- és vírus inaktiváló tulajdonsága 36-70 %, vagy nyugalmi állapotú helyiségben akár 97-98 % is lehet. 

Az adalék ajánlott mennyisége literenként 15 ml. 250 ml adalék 3 hónapig elegendő mennyiség.

A motor teljesítménye 70 m3/óra teljesítményű, amely (belmagasságtól függően) 45-70 m2 alapterületű helyiségek légtisztítására alkalmas. Nagyobb méretű helység esetén több légtisztítóval érhető el a a kívánt hatás.

Most a kedvezményes csomagakció keretében a készülékhez egy tartalék szűrőt és egy vírus elleni adalékot adunk!

Az Air Wolf economy légtisztító a gazdaságosság jegyében született innováció, amelyet azoknak a felhasználóknak alkottunk, akiknek éppen olyan fontos az energia-, és környezettudatosság, mint cégünk számára. Legújabb termékünk megtervezésénél ezen értékeket egy modern, szemrevaló formában kívántuk megvalósítani, amely gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővé, ezáltal is hozzájárulva környezetünk védelméhez.

A minimalista design azoknak készült, akik kedvelik a letisztult formák és modern megoldások ötvözetét. Anyagát tekintve ütésálló polisztirol újrahasznosítható műanyagból készül.  Elegáns megjelenésének és könnyű szerkezetének köszönheően gyorsan a lakások díszévé válik, melyet bárhol elhelyezhet, ahol csak szeretne. Csendes működése révén pedig folyamatosan használható, anélkül, hogy zavaró tényező lenne környezetében.

A maximálisan tiszta levegő elérésért javasoljuk az általunk gyártott adalékanyagok használatát a levegőtisztító mellé. Ezekkel minden vízben oldódó „hatóanyagot” (Pulmonológia, Aromaterápia, Sósvizes keverék) a légtérbe tud juttatni, így garantálva az egyes légúti megbetegedések tüneteinek csökkenését, illetve prevenciós megoldásként, ezeknek a megelőzését.

Az Euro szűrőn illetve a vízen keresztül szűrt, tisztított levegő csodálatos élményét biztosítja a készülék. Hatékonyan csökkenti az allergiás, asztmás és egyéb légúti megbetegedések kellemetlen tüneteit. Szűr, fertőtlenít, illatosít!

Csatlakozzon Ön is számos elégedett ügyfelünkhöz! Vásároljon Air Wolf ECO légtisztítót!

 

A használati útmutatót a szövegre kattintva töltheti le:

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.