Physicool IceWrap kompressziós hűtőbandázs (4 999 Ft)

Physicool IceWrap kompressziós hűtőbandázs
Physicool IceWrap kompressziós hűtőbandázs

4 999 Ft 

Az Ice Wrap-et úgy tervezték, hogy gyors hűtőhatást fejtsen ki és kompressziót biztosítson bármely testrészen. Egyszer használatos és anyagában öntapadó bandázs.

Használata ajánlott, ha gyors megoldásra van szükség egy hirtelen sérülés esetén.

Az Ice Wrap bandázs anyagában tapad, méretre vágható.

A bandázs mérete 10 cm x 400 cm.

A felhasznált, levágott rész egyszer használható.

 

Nincs más dolga, mint a kötszert a sérült ízület/testrész köré tekerni, a kompressziós és támasztókötés azonnali hűsítő hatást biztosít.

Csökkenti a duzzanatot és enyhíti a fájdalmat a sérülés vagy gyulladás körül, és lehetővé teszi, hogy úgy folytassa a napját, ahogy tervezte.

 

 

Az Ice Wrap kis helyen is elfér, így magánál tarthatja futás, kerékpározás vagy bármilyen fizikai tevékenység során.

Alkalmas minden testrészre.

 

 

Mik azok a Physicool hűtőbandázsok?

A PhysiCool család termékei olyan krioterápiás bandázsokból és spraykből áll, amelyek – a mindennapi jegeléssel összehasonlítva – célzottabban és hatékonyabban segíti a regenerációt, gyorsan csökkenti az ízületi vagy izomgyulladást, ezáltal a fájdalomérzetet. Használatukat megelőzően hűtést nem igényelnek, felhelyezésükhöz szakember nem szükséges, többször, otthon használható termékek.

Hogyan működik? 

A PhysiCool termékek aktív alkotóelemei segítségével hűtik az alkalmazott terület szöveteit. A testhő hatására a speciális szövésű bandázson keresztül gyorsan elpárolgó folyadék csökkenti a bőr- és a felszín alatti szövetek hőmérsékletét, elvezeti azok tárolt hőjét, így sérülés és roncsolásmentesen, hatékonyan csökkenti a gyulladást, csillapítja a fájdalomérzetet és támogatja a gyors sejtregenerációs folyamatot, így a gyógyulást.

PhysiCool, a klinikailag bizonyított alternatíva

Kriobandázsaink és pólyáink működési elve a test saját hőjének lokális és egyenletes elvonása az érintett területről anélkül, hogy bármilyen hideg közeget közvetlenül a felületre helyeznénk. Termékeink soha nem igényelnek hűtést, újrahasználhatók és mosógépben moshatók.

Mivel nem áll fenn a bőrsérülés veszélye, a PhysiCool bandázsok és pólyák akár több óráig is viselhetők, és napi 2-4 alkalommal használhatók.

Hogyan fejtenek ki intenzív hűtőhatást a bandázsok?

A PhysiCool gyors párologtatással működik, ami hőt von el a kezelt testfelületről. A speciális szövésű bandázsokat a használatot megelőzően átitatjuk a hűtőfolyadékkal, amely a párolgás során, a hőelvezetésben játszik meghatározó szerepet.

Mivel a hűtőfolyadék beszívódik a bandázsba, a hűtés és a kompresszió könnyen kombinálható egy lépésben. Ez kiküszöböli azokat a használati hibákat, amelyek a hagyományos jégterápia során bőrkárosodást okoztnak.

Minden kötszer tépőzáras pánttal rendelkezik, amely nyomási pontok létrehozása nélkül rögzíthető, egyenletes, kényelmes kompressziót biztosítva.

Miután használta az előre átitatott bandázst, a mellékelt hűtőfolyadékkal átitathatja a következő használathoz.

A Physicool klinikailag bizonyítottan hatékony a ficam- és húzódási sérülések, valamint a krónikus gyulladásos betegségek, köztük az ínhüvelygyulladás és a talpi fasciitis kezelésében.

A PhysiCool termékek és a fizikoterápia kombinálása (beleértve a nyújtást, az erősítést és a masszázstechnikákat) segít optimalizálni a gyógyulás feltételeit és csökkenteni a fájdalmat.

A csomag tartalma

  • 1 db bandázs (10x400 cm), Coolant hűsítő folyadékban.

 

A Physicool termékek előnyei és tulajdonságai összehasonlítva más hűtő eljárásokkal: ITT

 

Gyártó: Physicool Ltd. The Old Workshop, 1, Ecclessall Road, Sheffield, South Yorkshire, S11 9PA United Kingdom

 

CE-jelölés tulajdonosa: GBM Authorized Representative Ireland Ltd., Inniscarra, Main Street, Rathcoole, Co Dublin, Ireland.

×
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek megtekintése.